Bij een project is het van belang dat er binnen het team een goede samenwerking is en alle kwaliteiten van elk teamlid worden erkend en benut. Bij 2gather maken we gebruik van de scrum methode. Dit zorgt voor een grote betrokkenheid tussen alle teamleden.

De afgelopen jaren is het gebruik van Agile Scrum methode enorm toegenomen. Maar wat is scrum precies? We leggen het je uit in deze blog.

Het kan soms lastig zijn om te prioriteren over wat je wel en niet gaat gebruiken. De MoSCoW-methode kan je hierbij een helpende hand bieden. In deze blog wordt de methode toegelicht en hoe je deze kunt toepassen bij de realisatie van een app.

Bij het realiseren van een nieuw product doe je dit in verschillende fases. Een concept realisatie begint met een idee. Dit kun je handen en voeten geven door de volgende stappen te volgen.

Je komt het online bijna overal tegen: de toepassing van algoritmes. Van je Facebook tijdlijn, Spotify tot het boeken van een vakantie. Maar wat zijn algoritmes precies? En hoe kan het Markov model met alogritmes worden toegepast op locaties? 2gather legt het je in deze blog uit.

Om relevant te blijven is het belangrijk om te sturen op de behoeften van klanten. Een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uitvoeren kan hierbij helpen.

Heb je een nieuw idee voor een product of dienst? Natuurlijk ben je zelf helemaal overtuigd van het nut en de noodzaak ervan, maar is de markt dat ook? Oftewel, hoe kijken anderen tegen jouw ideeën aan en is er een markt voor? Door een marktonderzoek uit te voeren kun je hier achter komen.

DISC is een persoonlijkheidsanalyse waarmee je betrouwbaar het menselijk gedrag kunt meten. Maar wat houdt DISC precies in? En hoe kun je het toepassen? In deze blog leggen we meer uit over de DISC-methode.

Een programmaboekje is eigenlijk niet meer van deze tijd. Veel evenementen, congressen of festivals gebruiken daarom een app die bezoekers kunnen downloaden. Maar wat is hier de toegevoegde waarde van? We leggen het je uit.

x
Download NU de MIE18 app! Nee, bedankt!