Je komt het online bijna overal tegen: de toepassing van algoritmes. Van je Facebook tijdlijn, Spotify tot het boeken van een vakantie. Maar wat zijn algoritmes precies? En hoe kan het Markov model met alogritmes worden toegepast op locaties? 2gather legt het je in deze blog uit.

Om relevant te blijven is het belangrijk om te sturen op de behoeften van klanten. Een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uitvoeren kan hierbij helpen.

Heb je een nieuw idee voor een product of dienst? Natuurlijk ben je zelf helemaal overtuigd van het nut en de noodzaak ervan, maar is de markt dat ook? Oftewel, hoe kijken anderen tegen jouw ideeën aan en is er een markt voor? Door een marktonderzoek uit te voeren kun je hier achter komen.

DISC is een persoonlijkheidsanalyse waarmee je betrouwbaar het menselijk gedrag kunt meten. Maar wat houdt DISC precies in? En hoe kun je het toepassen? In deze blog leggen we meer uit over de DISC-methode.

Een programmaboekje is eigenlijk niet meer van deze tijd. Veel evenementen, congressen of festivals gebruiken daarom een app die bezoekers kunnen downloaden. Maar wat is hier de toegevoegde waarde van? We leggen het je uit.

x
Download NU de MIE18 app! Nee, bedankt!